Naar het overzicht

Aankoper

Introductie

Dat de automotive sector snel evolueert, hoeven we je niet te vertellen. Dat het aankoopteam dan ook een strategisch belangrijke rol speelt, is evident. Dat wij voor een hoogtechnologische producent van levensreddende auto-onderdelen een projectaankoper met goesting zoeken, is dan weer nieuws! 

Functie

Het kader: de ontwikkeling van bijvoorbeeld een nieuw type ventiel voor de automotive sector. 
Jouw doel in de projecten: Cost improvement zonder aan kwaliteit in te boeten.

In de projecten ben jij de specialist op het vlak van aankoop, maar het spreekt voor zich dat je nauw samenwerkt met de andere stakeholders. Samen met hen zorg je ervoor dat dat nieuwe ventiel tijdig productieklaar is. Een aantal dingen waarmee je je kan uitleven: specs van de onderdelen analyseren; leveranciers contacteren, selecteren en evalueren; RFQ's lanceren; onderhandelingen voeren; kwaliteit monitoren... 

Het grotere plaatje: Een wezenlijke meerwaarde leveren bij de ontwikkeling van levensreddende middelen voor de automotive sector. 

Profiel

Onze ideale kandida(a)t(e) vinkt onderstaande vier bullets vlot af.

  • Je hebt een hoger technisch diploma met ervaring in aankoop. Andersom kan ook: een economische achtergrond met aankoopervaring in een technische productieomgeving. Zo lang je het technische en het commerciële maar in je hebt! 
  • Een goede talenkennis is nodig, het gaat tenslotte om internationale leveranciers en je werkt voor een internationaal actief bedrijf. Nederlands, Engels en Duits als het kan. Andere talen zijn mooi meegenomen. 
  • Je bent bereid om regelmatig korte trips te maken. 
  • Wat verwachten we nog? Goede onderhandelingsvaardigheden, een analytische geest, een teamspeler die stevig in zijn/haar schoenen staat, ervaring in projecten. 

Kom jij maar aan drie vinkjes, maar kan je de vierde goedmaken door motivatie en goesting? Dan zien we je kandidatuur ook heel graag komen! 

Aanbod

Geen evidente job, maar eentje die voldoening geeft en die een uitdaging garandeert. Werken in een hoogtechnologische 'factory of the future', fijne collega's, variatie in je taken en appreciatie voor je resultaten. Een uitgebreide, state-of-the-art opleiding met mogelijkheden om ook later in je carrière verder te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Een familiale sfeer, een informele cultuur, een goed bedrijfsrestaurant en regelmatig andere events naast het werk waar je aan kan (maar niet moet!) deelnemen. 

We zouden het bijna vergeten: ook een mooi salarispakket met een groot aantal vakantiedagen