Naar het overzicht

Account Manager Intralogistics

Introductie

Wij zoeken voor onze klant in regio Antwerpen een account manager die gedreven is om next level intralogistieke oplossingen te verkopen en de afdeling in België op de kaart te zetten. 

Functie

Je identificeert commerciële opportuniteiten voor hoogtechnologische intralogistieke systemen. Je legt de juiste contacten bij klanten en je overtuigt hen om met jou in zee te gaan voor de aankoop van complete magazijnsystemen. Je begeleidt de verkoopstrajecten volledig, waarbij je je als een consultative seller profileert. Je werkt nauw samen met de andere (key) account managers en voor de ontwikkeling en implementatie krijg je ondersteuning van het kantoor in Nederland. Je zorgt ook voor rechtstreekse verkoop van very narrow alley-trucks en AGV's

Profiel

  • Je haalde een bachelor- of master-diploma en je kan ervaring in verkoop van logistieke projecten voorleggen. Kennis van intralogistieke systemen is sterk aan te raden. 
  • Je hebt interesse in nieuwe technologieën en je hebt kennis van opslag- en transportsystemen. Je bent bereid om functiespecifieke opleidingen te volgen en je ook intern tot een specialist te ontwikkelen. 
  • Je bent een consultative seller die sterk gericht is op teamwerk, klanttevredenheid en kwaliteit
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels

Aanbod

Een uitdagende functie waarin je mee vorm kan geven aan de introductie van nieuwe technologieën bij je klanten, waarmee je echt een verschil maakt. Dat doe je binnen een ambitieus, innovatief en groeiend bedrijf met een zeer goede reputatie, een open cultuur en een can-do attitude. Je wordt bovendien goed verloond in verhouding tot je verantwoordelijkheden, je ervaring en uiteraard je resultaten. 

Nog vragen over deze vacature? Chat met me op Skype: steven_ombrelo