Naar het overzicht

Account Manager Wallonië

Introductie

Ben je geboeid door de wereld van verpakkingen en wens je deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf in die sector? Voor onze opdrachtgever met hoofdzetel in Turnhout rekruteren we momenteel een Account Manager voor de Waalse regio. We geven de voorkeur aan kandidaten met commerciële ervaring in regio Wallonië en een zeer goede kennis van het Frans! 

Functie

Als Account Manager kom je terecht in een team van 4 collega's. Jullie rapporteren rechtstreeks aan de Commercieel Directeur. Je voornaamste taak bestaat uit het aantrekken van nieuwe klanten in de Waalse regio. Je ontwikkelt een sales plan, dat je tracht te verwezenlijken door bestaande en potentiële markten verder uit te bouwen. Hierbij is het belangrijk dat je goede relaties opbouwt en persoonlijk zorg draagt voor B2B klanten. Je houdt je acties bij aan de hand van rapportages en analyses. Je werkt hiervoor met het intern CRM systeem, dat je gebruikt om Lead en Opportunity Management in kaart te brengen. Daarnaast ben je betrokken bij nieuwe projecten, samen met de commerciële binnendienst, de ontwerpers en technical account managers. 

Profiel

  • Je behaalde een bachelor- of masterdiploma, in combinatie met een 5-tal jaar ervaring in B2B sales. 
  • Je hebt een commerciële ingesteldheid en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. 
  • Je hebt kennis van/ inzicht in de producten/ producttoepassingen/ productieprocessen.
  • Je bent een teamplayer, je houdt van netwerken en je straalt enthousiasme en energie uit.
  •  Je beschikt over een gezonde dosis technisch inzicht/leervermogen.
  • Je spreekt vloeiend Frans, in combinatie met een goede kennis van het Nederlands en het Engels.
  • Je hebt ervaring in de Waalse regio.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale groep met vestigingen in 35 landen. Je krijgt de kans om het bedrijf verder op de kaart te zetten in de Waalse regio. Er wordt voor jou een aantrekkelijk salarispakket voorzien inclusief een bedrijfswagen en tankkaart, maaltijdcheques, een onkostenvergoeding, een bonusregeling, GSM en laptop.