Naar het overzicht

Administratief Medewerker Product Management

Introductie

In de halfgeleidersector is een correcte registratie van de productspecificaties van het allergrootste belang. Wij zoeken iemand die daaraan wil bijdragen, iemand die enthousiast wordt van een grote verscheidenheid aan administratieve en coördinerende taken in een industrieel-wetenschappelijk kader. 

Iets voor jou? 

Functie

De job is terug te brengen tot drie grote pijlers: administratie, communicatie en organisatie. 

  • Je verzorgt de productadministratie: specs registreren, informatie up-to-date houden, productlijsten aanmaken etc. Dit is vooral werken in SAP en MS Office. 
  • Je hebt contact met klanten over staalaanvragen en hun specifieke verwachtingen. Je werkt samen met de collega's van de afdelingen R&D, sales, business om nieuwe producten in de verschillende bedrijfsprocessen te integreren en om die producten in lijn te krijgen met die klanteigen specificaties. 
  • Je coördineert het goedkeuringsproces voor contracten en je monitort de uitvoering ervan. 

Profiel

  • Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma. 
  • Een goede basiskennis van chemie is een voordeel, een sterke interesse in de technische aspecten van product management is nodig. 
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels. Andere talen zijn een voordeel. 
  • Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: klantgericht, nauwkeurig, communicatief, organisatorisch, oplossingsgericht. 

Aanbod

Een erg veelzijdige functie bij een ontwikkelaar en producent van hoogzuivere chemicaliën die hun toepassing vinden in de technologieën van de toekomst. Je drie collega's en je manager voorzien een uitgebreide opleiding waarin je de tijd krijgt om je de producten, je collega's en de werking van de afdeling helemaal eigen te maken. 

Wat praktische info: een loonpakket eigen aan het paritair comité van de chemie, een glijdend uurrooster en een mobiliteitsregeling 'op maat'.