Naar het overzicht

Equipment Technician

Introductie

Onze vijf equipment engineers en hun manager hebben een probleem: er is lege plek in hun werkplaats!

Ze willen een nieuw lid in hun team opleiden tot een volwaardig equipment engineer. Die equipment engineer zorgt niet alleen voor perfect werkende temperatuurcontrollers, hij/zij zorgt vooral voor kostenbesparingen, kwaliteitsverbeteringen en procesoptimalisaties bij de klanten.

Functie

Je functie is een gebalanceerde combinatie tussen uitvoering en engineering.

  • Het stuk uitvoering betekent assemblage, validatie en testen van je temperatuurcontrollers volgens vastgelegde procedures. Je bent er ongeveer de helft van je tijd mee bezig. Een twee à vijftal dagen per maand werk je on-site bij klanten voor commissioning of om complexe storingen op te lossen. 
  • De andere helft van de dag kan je dan verder werken met de engineering projecten die je opgestart hebt. Bijvoorbeeld uitzoeken hoe je je temperatuurcontrollers kan verbeteren. Of je kan andere applicaties uitdenken. Of je analyseert een terugkerend probleem met het equipment. Of...

Profiel

  • Je haalde een diploma in elektronica, elektrotechnieken of elektromechanica. Ervaring mag, maar de andere equipment engineers en de manager zien het ook helemaal zitten om iemand die recht van de schoolbanken komt op te leiden. 
  • Interesse in de halfgeleiderindustrie of de fotovoltaïsche industrie is wel nodig. Het equipment vindt daarin namelijk zijn toepassing. 
  • Je houdt van variatie, je werkt nauwkeurig, je bent klantvriendelijk en je toont een grote stressbestendigheid. 
  • Je bent bereid om te reizen.
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en van het Engels

Aanbod

Je komt terecht in een uitdagende en gevarieerde functie bij een internationaal gekend bedrijf dat hoogtechnologische producten ontwikkelt voor groeimarkten. Een grondige opleiding is uiteraard voorzien. Je wordt beloond met een aantrekkelijk salaris, en andere extralegale voordelen, eigen aan het paritair comité van de chemie