Naar het overzicht

Interne Recruiter

Introductie

Voor onze klant, een dynamische producent van heftrucks, is Ombrelo op zoek naar een HR Recruiter. Heb je een passie voor werving en selectie ? Solliciteer dan nu!

Functie

Als HR Recruiter word je verantwoordelijk gesteld voor de werving en selectie van bedienden- en arbeidersprofielen. Jouw takenpakket bestaat uit het opstellen van functieprofielen, screening van CV's, het voeren van selectiegesprekken en rapportage aan de HR Manager. Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van je sollicitatieprocedures en je werkt mee aan de optimalisatie van HR processen. Je neemt deel aan jobbeurzen en je onderhoudt de relaties met externe partners.

Profiel

  • Je hebt een bachelordiploma in een relevante richting of je bent gelijkwaardig door ervaring. 
  • Ervaring in rekrutering in een productieomgeving is een voordeel.
  • Bovenal ben je gepassioneerd door werving en selectie, je wil een gevarieerde job en je houdt van de nodige administratie
  • Je kan zelfstandig werken, maar je werkt ook graag in teamverband. 
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans. 

Aanbod

Je komt terecht in gevarieerde job binnen een dynamische en hoogtechnologische firma. Een enthousiast en klantvriendelijk team staat klaar om jou als nieuwe collega op te leiden. Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket aan.