Naar het overzicht

Machinesteller – vaste nacht

Introductie

Onze opdrachtgever is een topfabrikant binnen zijn sector en heeft zich daardoor opgewerkt tot een gevestigde waarde. Samen met hen gaan wij op zoek naar een machinesteller in vaste nacht. Het betreft een vacature voor onmiddellijke vaste indiensttreding.


Functie

Na een doorgedreven opleiding garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productieoutput. Je verhelpt zelfstandig mechanische, pneumatische en elektrische storingen aan hoogtechnologische productiemachines. Ook het (preventieve) onderhoud van de machines is bij jou in goede handen. Daarnaast verzorg je een correcte overdracht aan je collega van de andere ploeg, en werk je mee aan de constante verbetering van de productie. Je bewaakt de kwaliteit van de producten, en je neemt correctieve acties waar nodig. Je werkt nauw samen met de technische specialist en de kwaliteitsafdeling.


Profiel

  • Min. A2 in een technische richting Elektromechanica, Elektriciteit, Mechanica)
  • Ervaring in het onderhouden en/ of het om -en afstellen van productiemachines vormt een pluspunt.
  • Je beschikt over een analytisch denkvermogen en je werkt graag in teamverband.
  • Schoolverlaters komen in aanmerking.

Aanbod

Je krijgt onmiddellijk een contract van onbepaalde duur. Je komt terecht in een boeiende functie binnen een innovatief en internationaal bedrijf. Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen waaronder een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en 38 dagen verlof. Je krijgt de kans om diverse opleidingen te volgen.