Naar het overzicht

Onderhoudstechnieker (2 ploegen of vaste nacht)

Introductie

Wil je aan de slag bij een bedrijf dat geeft om onze planeet? Die duurzaam ondernemen vooropstelt? 

Check deze vacature, want ook jij kan hier deel vanuit maken! 

Functie

  • Als technieker zorg je ervoor dat alle machines up en running zijn, zodat de operatoren vlot hun werk kunnen doen. Je staat in voor het preventieve en correctieve onderhoud van de productielijnen.
  • Omwille van de grote diversiteit aan machines, komen zowel mechanica, pneumatica, elektriciteit als elektronica aan bod.
  • Dankzij het hoogtechnologisch machinepark, speelt automatisatie een steeds belangrijkere rol.
  • In elke job primeert SQCDME, wat staat voor veiligheid (Safety), kwaliteit (Quality), kostenefficiëntie (Cost), resultaatgerichtheid (Delivery), motivatie (Motivation) & leefomgeving (Environment).

Profiel

Jij bent een échte professional dankzij jouw technische opleiding of ervaring en jouw probleemoplossend inzicht. Je gaat graag in overleg met je collega's en drukt je vlot uit in het Nederlands. Je bent bereid om je steeds bij te scholen via on-the-job training en je helpt meedenken over continue verbetering. Enthousiasme, positivisme, openheid en empathie maken van jou een top collega!

Aanbod

  • Het bedrijf biedt jou een professionele toekomst! Je komt terecht in een multidisciplinair en dynamisch team en staat dichtbij het eerstelijnsmanagement. In elke job is er ruimte voor initiatief en kan je naast je functie ook een echte rol opnemen, onder de vorm van trainer, mentor, 5S verantwoordelijke, …
  • Een aantrekkelijk uurloon wordt aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering.
  • Je komt terecht in een topteam en je kan rekenen op hun steun in jouw ontwikkeling. Via een opleidingstraject word jij een expert in je job en kan je op termijn doorgroeien.