Naar het overzicht

Service Technieker regio Halle

Introductie

Onze opdrachtgever is een innovatief en groeiend bedrijf in de metaalnijverheid met een dynamische en open bedrijfscultuur. Samen met hen zoeken wij naar een gedreven en analytische service technieker.

Functie

Na een interne training zal je instaan voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen bij industriële klanten binnen jouw regio. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om dagelijks van thuis uit te vertrekken. Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen te maken zal hebben. Daarnaast ben je vertrouwd met het oplossen van mechanische storingen. Je zorgt ervoor dat de stock in uw service wagen up to date blijft. Hiervoor bestel je zelf, via een online tool de nodige onderdelen, deze zullen nadien via een Postpunt afgeleverd worden. Verder stel je service rapporten op, en je stuurt deze door naar de binnendienst.

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch diploma, bij voorkeur in elektrische richting.
Je bent flexibel ingesteld en bent bereid mee te draaien in een permanentie dienstregeling.
Je bent in staat zelfstandig problemen van elektrische en mechanische aard op te lossen.
Je bent een teamplayer.
Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Frans.


Aanbod

Je komt terecht in een aangename werkomgeving. Uitdagende functie met ruime afwisseling in dagdienst. Bij opstart ontvang je een service wagen zodat je van thuis uit rechtstreeks kan vertrekken naar de klant. Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen waaronder een mobiliteitsvergoeding, dagvergoeding, hospitalisatieverzekering en een bonusregeling.