Naar het overzicht

2 Onderhoudstechniekers (2-ploegen/nacht) VAST

Introductie

Onze opdrachtgever, een dynamische groeiende familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker 2-ploegen en een onderhoudstechnieker vaste nacht (vast contract) voor hun productiesite te Nazareth.


Functie

Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan installaties. Alsook het uitvoeren van preventief onderhoud volgens de geldende veiligheidsnormen/hygiƫneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en overlegt met de chef betreffende het uitvoeren van de taken en mogelijke problemen. Idem met de ploegverantwoordelijke in verband met storingen. Je staat ook in contact met externe bedrijven tijdens de installatie van een nieuwe uitrusting. Je verstrekt technische informatie. Met de magazijnier stem je af betreft wisselstukken. 3 maandelijks heb je technisch overleg.

Profiel

  • Je beschikt over een A2 of je bent gelijkwaardig door ervaring. 
  • Je hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring in een dergelijke functie
  • Ervaring in de voedingsindustrie is een pluspunt
  • Je hebt een zelfstandige mentaliteit, een analytische geest en een sterk probleemoplossend vermogen. 
  • Je bent stressbestendig en je houdt van een gevarieerd takenpakket. 

Aanbod

Je start in een uitdagende job met onmiddellijk vast contract in een stabiel en groeiend bedrijf met familiaal karakter. Je krijgt een competitief loon met bijkomende extralegale voordelen. Je werkt in een modern uitgerust bedrijf dat belang hecht aan innovatie en groei waardoor je kan rekenen op persoonlijke opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.