Naar het overzicht

Proces Operator – 2 ploegen

Introductie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor hun site met hoogtechnologische installaties gaan wij op zoek naar 4 proces operatoren in 2 ploegen.

Functie

Je zal instaan voor het bedienen en omstellen van tonerinstallaties. Je grijpt tijdig in bij technische storingen en/of wijzigingen in het productieproces, en je voert preventief onderhoud uit op de installaties. Daarnaast voer je periodieke controles uit op stalen m.b.v. allerhande labo- en meettoestellen. Je zorgt voor een correcte administratie omtrent het procesverloop in de logboeken, en je zorgt voor het magazijnbeheer m.b.t. het in- en uitboeken van materialen. Verder werk je actief mee in het aanbrengen en uitwerken van verbeterprojecten. Indien nodig geef je ondersteuning in de productieafdeling.

Profiel

Je hebt een technisch diploma op zak, en je kan eventueel relevante ervaring voorleggen in een procesomgeving.
Je kan vlot overweg met MS Office.
Je kan autonoom werken, en je kan gemakkelijk omgaan met veranderingen.
Het is een pluspunt indien je over een heftruckattest beschikt.


Aanbod

Je komt terecht in een gloednieuwe afdeling, binnen een internationaal bedrijf. Naast een aantrekkelijk loon, kan je rekenen op een aantal bijkomende extralegale voordelen waaronder: een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem en 32 dagen vakantie.