Naar het overzicht

Procesoperator 4-ploegen

Introductie

Voor onze klant, een wereldspeler in de voedingsindustrie, is Ombrelo op zoek naar een procesoperator om te werken in een 4-ploegensysteem.

Functie

Als Procesoperator zal je worden ingezet op de verschillende proceslijnen in de productieafdeling. Je wordt verantwoordelijk gesteld voor het goede verloop van het productieproces en je kan storingen (elektrisch, mechanisch, pneumatisch, elektronisch) op een efficiƫnte manier oplossen. Verder dien je kwaliteitscontroles uit te voeren van grondstof tot eindproduct en voer je analyses uit. Parameters worden opgevolgd vanuit de controleruimtes/productieruimtes, en je stuurt deze bij waar nodig.

Profiel

  • Je behaalde een A2 diploma in een technische richting, bij voorkeur elektromechanica of elektrische installatietechnieken.
  • Je bent geboeid door techniek.
  • Je hecht belang aan veiligheid, orde en netheid.
  • Je bent enthousiast en pro-actief ingesteld.
  • Je bent flexibel en je werkt graag in teamverband.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiele werkomgeving en een tof team, waarbij respect en betrouwbaarheid hoog in het vaandel gedragen wordt. Je krijgt onmiddellijk een vast bediendecontract bij onze opdrachtgever. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuld met maaltijdcheques, bonusregeling, groepsverzekering en een pensioenplan. Bij opstart krijg je een meter of peter toegewezen die je het reilen en zeilen van het bedrijf leert kennen en waarbij je altijd terecht kan met je vragen.