Naar het overzicht

Process Engineer

Introductie

Streef je mee naar 10000% compliant?

Neen, dit is geen typo... De process engineer die we rekruteren, komt namelijk terecht in een team dat staat voor 100% compliant, 100% of the time! 

Functie

Uiteraard voorzien je zes collega's en je teamleader eerst een ruime inwerkperiode. Die zal voor het overgrote deel in Deurne plaatsvinden, maar je zal ook een paar dagen naar ItaliĆ« moeten (of mogen, zo je wil). Zo word je een specialist in separatietechnologie en het equipment dat onze klant voor de (petro)chemische sector ontwikkelt. 

Na die inwerkperiode werk je in nauwe samenwerking met de internationale sales-afdeling. Jouw meerwaarde ligt in de voorbereiding van offertes en in het design van de processen. Je doet de procesberekeningen en op basis daarvan maak je een ontwerp voor de installatie. Aangezien je 10000% zeker bent dat je je installatie perfect geĆ«ngineerd hebt, ben je als specialist ook in staat om uitdagende vragen van collega's of klanten te beantwoorden... of om je voorstel met volle overtuiging te verdedigen indien nodig. 

Profiel

  • Je haalde een hoger diploma in een technische of wetenschappelijke richting (chemie, elektromechanica...). Een tweetal jaar ervaring in een gelijkaardige functie is meer dan voldoende. De teamleader en de collega's van de afdeling hebben de mogelijkheid om een enthousiaste en gemotiveerde kandida(a)t(e) zonder relevante ervaring op te leiden ook. 
  • Je hebt interesse in proceschemie en je wil je verdiepen in equipment voor de (petro)chemische industrie
  • Je spreekt vlot Engels en Nederlands
  • Je bent enthousiast, sociaal vaardig, je kan prioriteiten stellen en je werkt graag zelfstandig aan projecten. 

Aanbod

Je komt terecht in een gevarieerde job in een internationaal gerenommeerd bedrijf. Een dynamisch en enthousiast team staat klaar om je op te leiden, waarna je zelfstandig je takenpakket kan invullen. Gegarandeerd een goede work-life balance dankzij de glijdende uren en extra vakantiedagen. Een informele werkplek en een gloednieuw kantoor (de verhuis staat in december gepland) dat vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer.

...en op financieel vlak? Je brutoloon stemmen we af op je kennis en/of ervaring (een schoolverlater verdient nu eenmaal iets minder dan iemand met wat bagage). Sowieso gaan we voor een eerlijke verloning, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering