Naar het overzicht

Projectleider Wallonië

Introductie

Onze opdrachtgever is een internationale bedrijvengroep met diverse activiteiten. Op vlak van milieutechnologie is het bedrijf marktleider in bodem- en grondwatersanering en grondreiniging. Momenteel ondersteunt Ombrelo hen bij de aanwerving van een Projectleider voor de Waalse regio. 

Functie

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, de opvolging van de uitvoering en het algemeen beheer van bodemsaneringsprojecten. Je onderhoudt contacten met de partners op het terrein: klanten, studiebureaus, onderaannemers, ... Voor de uitvoering van de projecten werk je nauw samen met de technische dienst, de logistieke en commerciële afdeling en de boekhouding. Je coördineert en je geeft leiding aan het werf personeel. Je zorgt ervoor dat de geldende procedures inzake veiligheid, milieu en kwaliteit gehandhaafd worden. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Vlaams-Brabant in combinatie met regelmatige werfbezoeken.

Profiel

  • Je hebt een relevant diploma als ingenieur, geoloog of bachelor in een (civiel)technische richting. Je bent bovendien in het bezit van een brede technische kennis. 
  • Je bent tweetalig Nederlands-Frans, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Enkele jaren civiel-technische werf ervaring of milieu-gerelateerde beroepservaring zijn noodzakelijk.
  • Je bent een uitstekende multitasker, in staat om verschillende projecten gelijktijdig te coördineren en succesvol af te ronden. 
  • Op vlak van communicatie sta je voldoende sterk in je schoenen om een team aan te sturen en contacten te onderhouden met diverse partners. 

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt jou een vaste job aan met veel afwisseling in een financieel gezonde bedrijvengroep. De werkomgeving laat ruimte om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheden op te nemen. Het voltijdse uurregime kan flexibel ingevuld worden. Er zijn bovendien doorgroeimogelijkheden binnen de bedrijvengroep.