Naar het overzicht

Quality Control Assistant

Introductie

Olijven, tapenades, hummus... ze wonnen de voorbije jaren alleen maar aan populariteit, en dat heeft ervoor gezorgd dat onze opdrachtgever ook flink aan het groeien is. De drie QC-medewerkers zoeken nu nog iemand die ervoor zorgt dat zij de kwaliteit van hun lekkernijen kunnen blijven garanderen. Van ultravers tot specialiteiten die lang houdbaar zijn. 

Krijg jij al 'goesting' van dit te lezen? Wacht tot je de rest van de vacature gezien hebt! 

Functie

Je eerste bezorgdheid als Quality Control Assistant is dat de QC-medewerkers hun job goed kunnen uitvoeren... en dat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Dat houdt in dat je hen ondersteunt bij lijncontroles op de vloer, dat je training geeft aan productiemedewerkers (HACCP-training) en interne blokkages mee opvolgt. 

Daarnaast ben je ook de rechterhand van de Quality Manager. Je begeleidt interne audits en kwaliteitsprojecten, je verzorgt de administratieve opvolging van labowerk, je behandelt klachten en je ontwikkelt verbeteringsvoorstellen. Daarbij krijg je voldoende ondersteuning van jouw manager, die heeft tenslotte zelf deze functie bijna tien jaar uitgevoerd. En van je collega's van de andere afdelingen, uiteraard. 

Profiel

  • We mikken op een kandidaat met ervaring in de voeding. Een relevant bachelor-of masterdiploma is een sterk pluspunt.
  • Deze spreekt voor zich: je hebt kennis van de geldende kwaliteitsnormen en -systemen in de voedingsindustrie
  • Je bent goed in coördineren, delegeren, opvolgen... en je hebt uitstekende communicatie skills.
  • Je bent gedreven, stressbestendig en positief ingesteld!

  • En als je dan nog graag olijven, hummus en tapenade eet ook, is voor ons het plaatje volledig! 

Aanbod

Geen evidente job, maar eentje die voldoening geeft. Eentje met de nodige vrijheid maar met de zekerheid dat je een ervaren manager krijgt die je voldoende opleiding en ondersteuning kan bieden. Drie sympathieke QC-medewerkers in je team. Een organisatie die je de mogelijkheid biedt om ook op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Je komt trouwens terecht in een ambitieus en sterk groeiend bedrijf, met alle voordelen (en ja, helaas ook de nadelen) die daar eigen aan zijn. Maar voor dat alles word je meer dan goed verloond!