Naar het overzicht

Service technieker regio Gent

Introductie

Ben jij een techneut, en hou jij van uitdaging en afwisseling waarbij je allround kan werken. Werk je graag zelfstandig op de baan waarbij je kan kennismaken met verschillende bedrijven. Bekijk dan zeker deze vacature!

Functie

Na een interne opleiding, zal je instaan voor het onderhouden en herstellen van interne transportmiddelen bij verschillende klanten. Door het feit dat je servicewagen 's nachts voorzien is van de nodige materialen, hoef je niet dagelijks naar de hoofdzetel te rijden. Je voert zowel mechanische, elektrische als hydraulische herstellingen en onderhoudswerken uit. Verder registreer je alle werkzaamheden op je werklaptop.

Profiel

  • Je beschikt over een technisch diploma, bij voorkeur in de richting elektromechanica.
  • Ervaring in een gelijkwaardige functie is een pluspunt.
  • Je kan zelfstandig werken, en je weet goed prioriteiten te stellen.
  • Je denkt en handelt klantgericht.
  • Je bent flexibel ingesteld.
  • Je bent communicatief, en je beschikt over een goede kennis van het Nederlands


Aanbod

Ondanks het feit dat je in een internationaal bedrijf terechtkomt, heerst er in deze vestiging een familiale sfeer. Jaarlijks zijn er leuke activiteiten voorzien voor het personeel waar je aan kan deelnemen. Bij opstart krijg je een opleiding waarbij je kan kennismaken met de producten en diensten van de organisatie. Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij indiensttreding, en je kan rekenen op een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen waaronder een volledig ingerichte servicewagen die je privé mag gebruikenGSM, laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een dagvergoeding van 8€ per gewerkte dag. Bovendien heb je de mogelijkheid om 9 extra vakantiedagen op te bouwen.