Naar het overzicht

Software tester

Introductie

Not your typical software tester... zo kan je deze job wel omschrijven.

Waarom? Dat lees je hieronder! 

Functie

Je maakt deel uit van het R&D test center, waar hoogtechnologische digitale grafische kleurdruksystemen getest worden. 

Het voorbereidende werk doen de software engineers voor je. Jij mag nagaan of zij hun job goed gedaan hebben! Door hun interface op de prototypes te testen, de uitbreidingen en verbeteringen aan de software te evalueren en indien nodig de tekortkomingen en nodige aanpassingen te pinpointen. De testmethodes en de meetmethodes stel je zelf op. Je doet dat allemaal samen met je collega-testers en het R&D process team (zij doen hetzelfde maar dan voor de elektronische en de elektromechanische testen). 

Dus... not your typical software tester job, snap je? 

Laat het ons even weten als je nog meer info wil, die geven we je met plezier. 

Profiel

  • Je herkent jezelf in de omschrijving van 'not-your-typical-software-tester'. 
  • Je collega's haalden bachelordiploma's in grafische media, toegepaste informatica of elektronica. Zij doen dat goed, dus als jij in een gelijkaardige richting afstudeerde, ziet dat er al goed uit.
  • Ervaring mag, maar is niet nodig. We hebben meer dan voldoende man- en vrouwkracht om je helemaal op te leiden.
  • Je bent vlot in het Nederlands en in het Engels

Aanbod

We kunnen er niet genoeg van krijgen: NOT YOUR TYPICAL SOFTWARE TESTER JOB. Maar genoeg daarover, voor je het beu bent...

Een state-of-the-art opleiding, de mogelijkheid om je op technisch en persoonlijk vlak te ontwikkelen en - al zeggen we het zelf - fijne collega's en een leuke werkplek. Andere perks: een mooi salarispakket (hebben we gebenchmarkt!), een aantrekkelijke groeps- en hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen, een flexibel uurregime en elke dag verse soep in het bedrijfsrestaurant.