Naar het overzicht

Supply Chain Project Manager

Introductie

Ben je op zoek naar een uitdaging in een toonaangevend, internationaal bedrijf met een 1000-tal werknemers, waar je je kan toeleggen op grote Supply Chain projecten? Wij rekruteren een Supply Chain Project Manager mét ervaring! 

Functie

Als Project Manager coördineer/leid je grote projecten voor de Supply Chain afdeling. Deze projecten omvatten de volledige supply chain cyclus van leverancier tot klant en ze kaderen in bepaalde doelstellingen: het reduceren van werkkapitaal en doorlooptijden, het verhogen van leverperformantie en -service, het verhogen van bottleneck-capaciteit van de fabriek, het reduceren van operationele kosten en het verbeteren van het S&OP-proces. 

Enkele concrete voorbeelden van gerealiseerde projecten: introductie van planningssoftware, opstart van een nieuw distributiemodel, oplossingen op maat uitwerken om klantenservice te verbeteren, etc. 

Profiel

  • Je bezit een masterdiploma in een economische/technische richting bij voorkeur met optie supply chain.
  • Daarnaast kan je verschillende jaren relevante ervaring voorleggen op vlak van demand & supply management, productie/capacity planning, scheduling, material flow, ..., en dit bij voorkeur in een industriële productieomgeving
  • Je hebt een zeer vlotte kennis van het Nederlands en het Engels.
  • Je bent een teamplayer, je werkt resultaatgericht en je kan uitstekend communiceren op alle niveau's binnen het bedrijf. 


Aanbod

  • Onze opdrachtgever biedt jou een gevarieerde en uitdagende job aan in een internationale en stabiele werkomgeving.
  • Je krijgt een vast contract aangeboden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, ...).