Naar het overzicht

Team Leader (dagdienst)

Introductie

Wil je graag groeien als people manager in een innovatieve en hoogtechnologische productieomgeving? En heb je een sterke interesse in de farmaceutische sector? Lees dan zeker verder over deze vacature als Team Leader! 

Functie

Als Team Leader Tankhandling werk je in een dagfunctie en ben je eindverantwoordelijke voor de operationele objectieven van het proces ‘reinigen, assembleren en steriliseren van tanken’ op vlak van veiligheid, kwaliteit, output en kost. Je staat in voor de opvolging van de dagdagelijkse operaties in 3 shiften waarbij je ervoor zorgt dat alle resources (equipment en mensen) op de meest efficiënte manier ingezet worden om de doelstellingen te behalen. In deze rol word je bijgestaan door een meewerkende coördinator in elke shift.

Jouw takenpakket bestaat uit:

  • het mee uitwerken en implementeren van de toekomstgerichte visie waarbij een duidelijke en transparante communicatie zeer belangrijk zijn.
  • het organiseren, coördineren en coachen van de activiteiten van een groep medewerkers (+/- 30 medewerkers in 3 shiften).
  • de staffing en ontwikkeling van je team zodanig dat de verwachte resultaten kunnen gehaald worden met de hoogst mogelijke betrokkenheid, hierbij rekening houdend met de profielen die je nodig hebt in jouw team, hun talenten en vaardigheden.
  • de vertegenwoordiging van het team bij de interne leveranciers en interne/externe klanten (bv. audits, formulatie team, noden bij projecten, productiesupport en maintenance…). Je vertegenwoordigt je eigen team in overlegmomenten met klanten-leveranciers en je lost hinderpalen op, maar je luistert ook naar de noden van klanten-leveranciers om een optimale samenwerking te garanderen en de beste oplossing voor het grotere geheel te realiseren.
  • het verhogen van de efficiëntie van de processen door gebruik te maken van lean & six sigma principes en door in te zetten op het verhogen van de autonomie van het team.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma als industrieel/burgerlijk ingenieur, bio-ingenieur of apotheker.
  • Je hebt enkele jaren leidinggevende ervaring in een productieomgeving.
  • Je combineert je analytisch inzicht met sterke interpersoonlijke en communicatie skills.
  • Je bent gedreven en resultaatgericht.
  • Naast het Nederlands heb je een vloeiende kennis van het Engels. 

Aanbod

Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een zeer gedreven en innovatieve organisatie waar je een mooie (horizontale of verticale) carrière kan uitbouwen. Je wordt in dienst genomen met een vast contract en er wordt voor jou een aantrekkelijk salarispakket voorzien.