Naar het overzicht

Teamleader Customer Service

Introductie

De Office Manager van onze klant ten zuiden van Antwerpen zoekt een commercieel en organisatorisch talent, die een deel van haar taken kan overnemen. De drie customer service medewerkers zoeken iemand die hen naar een hoger niveau kan brengen... En zo werd de vacature van teamleader customer service geboren!

Het bedrijf waar we die voor mogen zoeken, is een internationaal gerenommeerde ontwikkelaar en producent van technisch materiaal voor industrieel gebruik. 

Functie

Jouw missie is om de afdeling customer service kwaliteitsvol en productief te laten werken. Om dat doel te bereiken, krijg je best wel wat vrijheid. We verwachten echter wel dat je je op verschillende vlakken bezighoudt: 

  • Operationeel: werkverdeling, planning...
  • Leidinggevend: opleiding, ontwikkeling, evaluatie... van je medewerkers
  • Organisatorisch: bewaken van de customer service index, werkprocessen verbeteren...

De beste manier om de verzuchtingen van je team te kennen, is door de job zelf ook te doen, dus je behandelt zelf ook orders, vragen van klanten, klachten... 'Is dit het beste dat we kunnen bieden?' is een vraag die je jezelf en je team meerdere keren per dag stelt. De erg hoge klanttevredenheid die uit onze recente bevraging blijkt, komt namelijk niet vanzelf! 

Profiel

  • We kijken vooral uit naar iemand die commercieel en organisatorisch sterk is. Iemand die een goed team en een goede organisatie nog beter kan maken. 
  • Idealiter heb je relevante ervaring in een combinatie leidinggeven-uitvoeren in een technische customer service omgeving. 
  • Klanttevredenheid en Kwaliteit: your middle name! 
  • Je wekt vlot met MS Office en je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels.

Aanbod

Een solide job met inhoud, een gevarieerd takenpakket in een dynamische en groeiende organisatie waar waarden als kwaliteit, klanttevredenheid en expertise geen loze begrippen zijn. Een doorgedreven opleiding en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid om te innoveren, creatief te zijn en impact te hebben. Verantwoordelijkheid over gedreven team van drie dat elke dag het beste van zichzelf geeft en waarin een positieve sfeer heerst.

Werken van 8h30 tot 16h30, maar je weekend begint vrijdag al om 15h45. 

Oh ja, je bent geen vrijwilliger dus je werk wordt uiteraard beloond met een mooi brutoloon, maaltijdcheques en andere voordelen.