Naar het overzicht

Technisch Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen

Introductie

Onze klant is een innovatief bedrijf, dat actief is in de productie van automatische remsystemen. Samen met hen gaan we op zoek naar een technisch kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen.

Functie

Als technisch kwaliteitsmedewerker ben je actief in de productieafdeling, en voer je controles uit op de producten en productielijnen om kwaliteitsafwijkingen te voorkomen. Je geeft ondersteuning aan de productiemedewerkers op vlak van kwaliteit en je neemt de nodige stappen om de kwaliteit te waarborgen. Je werkt mee aan voorstellen tot verbetering om de schrootkosten te reduceren. Dankzij je technisch inzicht ga je graag de uitdaging aan om de productielijnen continu te verbeteren.

Profiel

  • Je hebt een A2 diploma in mechanica of elektromechanica met ervaring in een industriële productieomgeving of je bent een startende bachelor in een technische richting.
  • Je bent punctueel en resultaatgericht
  • Je kan de nodige risico’s inschatten en je beschikt over een analytisch vermogen.
  • Ervaring in een productieomgeving is een pluspunt.

Aanbod

Je krijgt onmiddellijk een vast contract, en een degelijke opleiding bij de start van je carrière.  Daarnaast kan rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, én een groot aantal dagen verlof!