Naar het overzicht

Technisch operator (3-ploegen)

Introductie

Eén van onze opdrachtgevers, een wereldspeler in de voedingsindustrie, heeft momenteel een aantal openstaande vacatures voor technisch operatoren in 3 ploegen.

Functie

Als technisch operator kom je terecht op de verpakkingsafdeling en ben je verantwoordelijk voor het hele verpakkingsproces. Je bouwt verpakkingsmachines om en je regelt de machines bij. Je bewaakt het productieproces en je lost mechanische, elektrische, pneumatische en elektronische storingen op. Verder voer je curatieve en preventieve onderhoudstaken uit. Na verloop van tijd zal je verantwoordelijk zijn voor verschillende verpakkingsmachines. Je doet voorstellen om het productieproces te optimaliseren.

Profiel

  • Je behaalde een A2 diploma in een technische richting, bij voorkeur elektromechanica of elektrische installatietechnieken.
  • Relevante ervaring is een pluspunt.
  • Je hecht belang aan veiligheid, orde en netheid.
  • Je bent enthousiast en pro-actief ingesteld.
  • Je bent flexibel.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiele werkomgeving en een tof team, waarbij respect en betrouwbaarheid hoog in het vaandel gedragen wordt. Je krijgt een onmiddellijk een vast contract bij onze opdrachtgever. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuld met maaltijdcheques, bonusregeling, groepsverzekering en een pensioenplan. Bij opstart krijg je een meter of peter toegewezen die je het reilen en zeilen van het bedrijf leert kennen en waarbij je altijd terecht kan met je vragen.