Naar het overzicht

Teamleader QC

Introductie

Een van onze opdrachtgevers is een innovatief productiebedrijf dat levensreddende middelen voor de automotive industrie assembleert. Wij zoeken voor hen een coach voor de afdeling quality control, waar de geleverde goederen aan allerhande metingen onderworpen worden. 

Functie

Je belangrijkste verantwoordelijkheid is die van leidinggevende over het team dat de kwaliteitsmetingen uitvoert. Jij motiveert hen, je maakt hun werkinstructies op en je zorgt ervoor dat ze de vooropgestelde doelstellingen halen. Je verzorgt de introductie van nieuwe meetmiddelen zodat de goederen snel en kwalitatief gecontroleerd kunnen worden. Je werkt methodes en procedures uit. Je coƶrdineert daarnaast ook de supplier quality management projecten, hoofdzakelijk voor interne leveranciers uit de groep.

Profiel

  • We zijn bovenal op zoek naar een coachend leidinggevende. Iemand die communicatief en flexibel is, administratieve vaardigheden heeft en technisch ook onderlegd is. 
  • Een bachelor- of ingenieursdiploma in een technische richting is aangewezen. 
  • Ervaring als leidinggevende in een industriĆ«le omgeving is uiteraard ook mooi meegenomen. 
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels.

Aanbod

Onze klant is een internationale toponderneming die inzet op innovatie en de betrokkenheid van de werknemers op zeer aantrekkelijke wijze beloont. Naast de nodige opleiding en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling krijg je een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen en een groot aantal vakantiedagen. 

Nog vragen over deze vacature? Chat met me op Skype: steven_ombrelo