Annemie Faes

“Met ons klein en hecht team werken we toegewijd voor onze klanten.
Elke consultant heeft zijn eigen opdrachtgevers of klantenbestand”, zegt Annemie Faes.

Annemie behaalde een Master Romaanse Talen, volgde de lerarenopleiding en stond twee jaar in het onderwijs. Reeds vijf jaar zet Annemie zich in voor Ombrelo. Ze is intussen ‘gepokt en gemazeld’ in de HR-sector waar ze in 2006 startte. Eerst als consulente in de uitzendsector en daarna in recruitment.

“Wat ik zo bijzonder apprecieer aan Ombrelo is onze onderlinge open en vlotte communicatie. Als no cure no pay kantoor is Ombrelo bijzonder sterk in het kwalitatief rekruteren. Al onze aandacht gaat naar onze opdrachtgevers en onze kandidaten die we actief benaderen”, gaat Annemie verder.

Ombrelo beschikt over een database met wel 20.000 kandidaten waarmee we heel selectief en omzichtig omspringen. Daarnaast hebben de consulenten toegang tot diverse job- en cv-kanalen. Je mag dus wel stellen dat Ombrelo grondig en allesbehalve oppervlakkig te werk gaat.

“Het leuke aan mijn job is dat ik een goede relatie met de klanten kan opbouwen, hun vertrouwen krijg om een vacature open te stellen en hiervoor de geschikte kandidaat zoek.

De no cure no pay formule houdt in dat we niet exclusief voor onze klant werken. Maar omdat we continu veel aandacht aan research besteden, kunnen we snel, diepgaand én deontologisch te werk gaan.

We screenen altijd onze kandidaten en ontmoeten hen persoonlijk vooraleer we hen aan onze klant voorstellen.

Dat streepje hebben we alvast voor op onze concullega’s!”, beklemtoont Annemie.