Jana Cautereels

In 2011 behaalde Jana haar Bachelor Toegepaste Psychologie, afstudeerrichting ‘Arbeids- en Organisatiepsychologie’.
“Na mijn stage in de rekruteringssector had ik de smaak te pakken gekregen. Het is dus niet onlogisch dat ik in deze sector ben terechtgekomen. Ik ben gestart als consultant in een selectiekantoor en heb in mei 2013 de overstap naar Ombrelo gemaakt”, steekt Jana enthousiast van wal.

Je merkt meteen dat ze heel positief in het leven staat. “Voor mij is de grootste uitdaging bij Ombrelo dat ik de juiste persoon op de juiste job kan plaatsen. Die matching geeft me veel voldoening ook al is het geen gemakkelijke klus. Zeker in een no cure no pay verhaal, want je weet van meet af aan dat je niet de enige consultant bent die de vacature behartigt. Maar ik ben een doorzetter en bijt me erin vast!”

Het Ombrelo-team is een zelfsturend en stabiel team dat elkaar goed aanvult. Na het intakegesprek met de klant schrijven de consultants de vacature uit en geven die intern aan het team door. “Kunnen ‘sparren’ met elkaar, heeft zijn voordelen in deze competitieve rekruteringsmarkt waar het aantal spelers en de knelpuntberoepen die Ombrelo invult alleen maar zijn gestegen.

Ik probeer hard het menselijk aspect te respecteren. Alleen op die manier kan je voor kwaliteit gaan en een lange termijn relatie met je opdrachtgevers en kandidaten uitbouwen”, stelt Jana.