Voor sollicitanten

Bent u op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging dan zorgt Ombrelo® voor een job die bij u past. Ombrelo® treedt als het ware op als bemiddelaar tussen u en uw nieuwe werkgever.

Op onze site vindt u onze vacatures. Indien u zichzelf geschikt acht voor één van deze functies, willen we u vragen u on- line in te schrijven en uw CV te posten. Wij nemen binnen de 48 uur met u contact op.

Als we tot een persoonlijk gesprek overgaan, zullen we tijdens dat gesprek peilen naar uw persoonlijke ambities, uw verwachtingen, uw motivatie, uw interesses en uw behoeften, pas dan kunnen we een geschikte job voor u vinden.

Vindt u echter binnen ons aanbod geen gepaste vacature, dan toch vragen wij u om ons uw persoonlijke gegevens, alsook uw CV met motivatiebrief door te sturen. Op deze manier kunnen wij u spontaan aan onze klanten voorstellen. Vaak leidt een spontane voorstelling bij onze klanten immers tot een effectief jobaanbod. U kan natuurlijk ten allen tijde rekenen op onze discretie en persoonlijke behandeling van uw gegevens.

DIVERSITEITSTATEMENT:
Ombrelo voert een gelijkekansenbeleid.
Iedereen krijgt dezelfde kansen.
Leeftijd, afkomst, geslacht of een eventuele beperking maken bij je sollicitatie geen verschil.
We selecteren je op basis van je kwaliteiten, vaardigheden en motivatie
Als je een handicap hebt, laat ons dat vooraf weten.

We zorgen ervoor dat je de best mogelijke omstandigheden kan deelnemen aan de selecties.
Krijg je de baan ? Dan bekijken we met onze opdrachtgever om uw werkplek zo goed als mogelijk aan te passen aan jouw handicap.

Voor werkgevers

Om uw doelstellingen als bedrijf te realiseren moet u de juiste medewerkers aantrekken. Ombrelo® biedt u een aantal oplossingen aan die er voor zorgen dat u over die juiste medewerkers kan beschikken.

Werving & Selectie

Als erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling en lid van Federgon zorgen wij voor een kwaliteitsvolle selectieprocedure met respect voor het kwaliteitscharter van Federgon.

Omdat uw bedrijf uniek is zorgen onze consultants ook steeds voor een aangepaste selectieprocedure om uw ideale kandidaat te vinden.

Dat houdt onder andere in dat wij ons uw bedrijfscultuur eigen maken, dat wij samen met u duidelijk bepalen wie u zoekt, welke competenties aanwezig moeten zijn bij deze medewerker, welke verwachtingen u heeft, ... Kortom een volledige functie- en behoefteanalyse op maat.

Vervolgens starten wij de zoektocht op en wordt u op een transparante manier op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen die leiden tot de finale selectie.

Online Assessment Thalento®

Inzicht is van essentieel belang bij het nemen van selectie- en ontwikkelingsbeslissingen. Begrip van de drijfveren en de motivatie van uw huidige en potentiële medewerkers is belangrijk om te begrijpen hoe uw werknemers, teams en de organisatie optimaal kunt laten functioneren.

Alle Thalento® Performance Questionnaires meten de gedragscriteria en - eigenschappen die bepalend zijn voor professioneel gedrag en de performance. Ze zijn de ideale assessment oplossing voor een groot aantal HR-processen en objectieven die een gedetailleerd en objectief inzicht in persoonlijkheid, motivatie en omgevingsvoorkeuren vereisen.

De Ombrelo® consultants zijn gecertificeerd om deze testen af te nemen en u zo een duidelijker beeld te schetsen van de professionele voorkeuren van uw huidige en potentiële medewerkers.