Recruitment Solutions

Om uw doelstellingen als bedrijf te realiseren moet u de juiste medewerkers aantrekken. Ombrelo biedt u een aantal oplossingen aan die er voor zorgen dat u over die juiste medewerkers kan beschikken.

Werving & Selectie

Als erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling en lid van Federgon zorgen wij voor een kwaliteitsvolle selectieprocedure met respect voor het kwaliteitscharter van Federgon.

Omdat uw bedrijf uniek is zorgen onze consultants ook steeds voor een aangepaste selectieprocedure om uw ideale kandidaat te vinden.

Dat houdt onder andere in dat wij ons uw bedrijfscultuur eigen maken, dat wij samen met u duidelijk bepalen wie u zoekt, welke competenties aanwezig moeten zijn bij deze medewerker, welke verwachtingen u heeft, ... Kortom een volledige functie- en behoefteanalyse op maat.

Vervolgens starten wij de zoektocht op en wordt u op een transparante manier op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen die leiden tot de finale selectie.

Online Assessment PAPI™3

Inzicht is van essentieel belang bij het nemen van selectie- en ontwikkelingsbeslissingen. Begrip van de drijfveren en de motivatie van uw huidige en potentiële medewerkers is belangrijk om te begrijpen hoe uw werknemers, teams en de organisatie optimaal kunt laten functioneren.

PAPI™3 (Personality and Preference Inventory) is een scherpzinnige, wetenschappelijk onderbouwde tool die waardevolle inzichten biedt in de wijze waarop mensen van alle niveaus functioneren op de werkvloer. PAPI duikt in de drijfveren en werkstijlen van deelnemers en zorgt voor gerichte, diepgaande informatie.

De Ombrelo consultants zijn gecertificeerd om deze testen af te nemen en u zo een duidelijker beeld te schetsen van de professionele voorkeuren van uw huidige en potentiële medewerkers.