Recruitment Solutions

Om uw doelstellingen als bedrijf te realiseren moet u de juiste medewerkers aantrekken. Ombrelo biedt u een aantal oplossingen aan die er voor zorgen dat u over die juiste medewerkers kan beschikken.

Werving & Selectie

Als erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling en lid van Federgon zorgen wij voor een kwaliteitsvolle selectieprocedure met respect voor het kwaliteitscharter van Federgon.

Omdat uw bedrijf uniek is zorgen onze consultants ook steeds voor een aangepaste selectieprocedure om uw ideale kandidaat te vinden.

Dat houdt onder andere in dat wij ons uw bedrijfscultuur eigen maken, dat wij samen met u duidelijk bepalen wie u zoekt, welke competenties aanwezig moeten zijn bij deze medewerker, welke verwachtingen u heeft, ... Kortom een volledige functie- en behoefteanalyse op maat.

Vervolgens starten wij de zoektocht op en wordt u op een transparante manier op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen die leiden tot de finale selectie.

Online Assessment Thalento®

Inzicht is van essentieel belang bij het nemen van selectie- en ontwikkelingsbeslissingen. Begrip van de drijfveren en de motivatie van uw huidige en potentiële medewerkers is belangrijk om te begrijpen hoe uw werknemers, teams en de organisatie optimaal kunt laten functioneren.

Alle Thalento® Performance Questionnaires meten de gedragscriteria en - eigenschappen die bepalend zijn voor professioneel gedrag en de performance. Ze zijn de ideale assessment oplossing voor een groot aantal HR-processen en objectieven die een gedetailleerd en objectief inzicht in persoonlijkheid, motivatie en omgevingsvoorkeuren vereisen.

De Ombrelo consultants zijn gecertificeerd om deze testen af te nemen en u zo een duidelijker beeld te schetsen van de professionele voorkeuren van uw huidige en potentiële medewerkers.